Google translate app komt met een krachtige update

Google translate app

Google translate app

Google heeft aangekondigd dat ze binnenkort een nieuwe versie lanceren van de Google translate app. Deze app is beschikbaar voor iOS en Android. In de nieuwe update verandert Google smartphones in real-time vertalers van geschreven en gesproken content.

Word lens

De Google Translate app heeft nu al de functie om door het maken van een foto, deze te vertalen. Door middel van de Word Lens hoeft u zelfs geen foto meer te maken, enkel uw camera te openen en het wordt ter plekke vertaald.Tot nu toe vertaalt de app alleen nog maar Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Russisch of Spaans naar het Engels en visa versa. De makers zijn aan het werk om meer talen toe te voegen en zo de app uit te breiden.

Een gesprek voeren in een vreemde taal

Naast Word Lens zit in de update ook een functie om met twee gesprekspartner in verschillende talen te spreken in de microfoon van de smartphone, waarna de software zelf hoort in welke taal de gebruiker spreekt en het vertaalt naar de taal van de andere gebruiker. Op die manier zou het voeren van een gesprek via Google Translate sneller moeten gaan.

De voordelen

Dankzij de update van de Google translate app zal het veel gemakkelijker worden om borden te lezen die geschreven staan in het russisch of om een Italiaans menu te lezen. Als u de Translate app gebruikt hoeft u enkel uw camera te richten op een tekst of verkeersbord en u ziet de vertaalde tekst op uw scherm staan. Dit kan zelfs als u geen internet verbinding of Wi-Fi heeft.  Ook zal het voeren van gesprekken een stuk makkelijker worden. Ideaal dus voor mensen die houden van reizen of vaak in het buitenland zijn!

Social Media links van AB Marketing & Meer:

F| www.facebook.com/abmarketingenmeer

T| www.twitter.com/ABMarketingMeer

Posted on januari 15, 2015 in Uncategorized

Share the Story

About the Author

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top