SoProBox

SoProBox AB Marketing en Meer

SoProBox social media management

SoProBox is een social media management tool, ontwikkeld door een jong, energiek en dynamisch team!
Zij streven ernaar om uw bedrijf zo goed mogelijk via sociale media te promoten terwijl u ondertussen geniet van het gemak van het posten van voorgeprogrammeerde social media acties en teksten.

social media management

SoProBox stelt u in staat om in een handomdraai social media acties in te plannen, om uw doelgroep op een unieke en energieke wijze te benaderen en uit te breiden.Het bedrijf richt zich niet alleen op acties maar ook op social media teksten.

Planbord

Daarbij wordt een tool aangeboden die u in staat stelt om uw social media gemakkelijk te beheren. We hebben het dan niet over de templates en sjablonen, maar letterlijk over uw eigen teksten, die u aan de hand van het systeem gemakkelijk in kunt plannen voor uw Facebook & Twitter pagina.

Social wall

Dankzij de unieke schermen kunt u uw televisie scherm omzetten in een social media feed. Daar kunt u uw klantenkring op een unieke wijze in contact brengen met uw online activiteiten.

Internal wall

SoProBox is zich ervan bewust dat u ook bepaalde berichten op uw scherm wilt delen, zonder dat u actief bent op social media of de social media berichten gewoonweg niet op uw scherm in de winkel wilt laten draaien.
Om die reden hebben we een tool ontwikkeld die het mogelijk maakt om uw eigen berichten op een interactief scherm in uw winkel tentoon te stellen.

Tijdsbesparing

Social media kan tijdrovend zijn. We zijn zelf, dag in dag uit, bezig met social media en vinden het dan ook geweldig om nu deel uit te mogen maken van een revolutie in een communicatie middel dat de komende 100 jaar niet weg te denken zal zijn.

De software is uitvoerig getest en er zijn een aantal pilots achter de rug. Hieruit heeft SoProBox een aantal conclusies uit kunnen trekken:

-Gebruikers besparen tijd door het gebruik van de duidelijke structuur van SoProBox

-Gebruikers behalen tot 47,8% betere resultaten via sociale media

-Gebruikers hebben geen achtergrond in de sociale media sector, maar zijn wel ras echte ondernemers die kansen zien in handige tools.

-Op basis van de reacties en ervaringen is te zien dat SoProBox effectief is en de klant op meerdere fronten geholpen heeft.

-SoProBox is getest bij grotere bedrijven met (41 man personeel) & bij kleine bedrijven (ZZP & eenmanszaken).

Geïnteresseerd?

We willen u graag geheel vrijblijvend kennis laten maken met SoProBox om zelf te ervaren hoe sterk dit systeem kan zijn voor uw sociale media. Voor meer informatie over deze toolbox kunt u naar www.SoProBox.com gaan.

Posted on december 25, 2014 in Uncategorized

Share the Story

About the Author

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top