Webshop laten maken

Uw webshop laten maken, een verstandige keuze!

Uw webshop laten maken in Venlo:

Wilt u een webshop laten maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Door onze kennis te bundelen met creativiteit kunnen wij kwalitatief hoogstaande webshops leveren. Een webshop die uw online verkooppunt, professioneel op de kaart zet! Uiteraard zijn er veel online systemen waar u zelf een webshop kunt maken, maar dit brengt heeft veel nadelen t.o.v. een webshop laten maken. Zo zijn er vaak beperkingen op design technisch niveau en in de vindbaarheid van uw webshop. Als u besluit om een professioneel bedrijf uw webshop te laten maken zijn dit beïnvloedbare onderdelen waar u van zult profiteren.

Populaire management systemen:

Door gebruik te maken van populaire management systemen kunt u gemakkelijk documentatie en YouTube tutorials vinden m.b.t uw webshop. Hier vindt u handige tips en tricks waarmee u zelf aan de slag zou kunnen met uw webshop. Stel: U heeft uw webshop laten maken, maar wilt verder groeien. Dan kunt u ook bij ons terecht. Uiteraard hebben wij sterke aanvullende diensten voor beheer van uw webshop op technisch en content niveau. Daarbij kunnen wij ook een adviserende en controlerende rol spelen bij uw Google Analytics en de vindbaarheid binnen deze populaire zoekmachine.

U heeft uw webshop laten maken:

Deze aanvullende dienst is erg populair bij onze vaste klanten. Klanten die bij AB Marketing & Meer een webshop laten maken, profiteren van onze “Google Partner Status” voordelen. Door deze dienst zorgen wij ervoor dat uw webshop op een groot aantal zoekwoorden vroegtijdig naar voren komt in de zoekresultaten binnen Google.
Voor maar €50,- per maand, zorgen wij ervoor dat uw webshop voorzien is van de meest populaire statistieken functie. Maar hier houdt onze dienst niet op. Wij sturen u namelijk een maandelijkse rapportage van de prestaties van uw webshop. Daarbij geven we advies om op basis van het gedrag van de bezoekers de bepaalde populaire producten naar de homepage te verplaatsen en vanuit. Deze adviezen hebben bij onze huidige klanten een omzet verhogende uitwerking. 
Een webshop laten maken is een slimme zet en een grote stap in deze online wereld. Daarna zult u ook het een en ander m.b.t. de promotie moeten doen. Social Media is daar een belangrijk onderdeel van, waar grote kansen liggen, maar tegelijkertijd ook zeer tijdrovend zal zijn. Daar hebben wij iets op bedacht! Dankzij onze social media management pakketten, wordt u professioneel vertegenwoordigd via o.a. Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ en/of Instagram. Wij zijn de specialisten die al uw zorgen op het gebied van online communicatie via sociale media volledig uit handen nemen. Zo ontwikkelen wij de communicatie strategie, zorgen wij voor het design van de profielen, plaatsen wij berichten, zorgen wij voor de monitoring en de reacties op reacties, zijn we continu bezig met het uitbreiden van de groep volgers & koppelen wij dit terug naar u als klant. Dat is de kracht van de service die wij leveren.
Technisch onderhoud is een belangrijke taak bij een webshop. Tijdens het technische onderhoud houden wij ons bezig met updates van het systeem en de plugins, nieuwe functies toevoegen aan het systeem en het controleren van de workflow. De kosten hiervoor zijn €20,- per maand. U profiteert daarbij van korting op de uurprijs voor grote werkzaamheden.
U wilt nieuwe teksten aan uw webshop toevoegen, maar heeft hier geen tijd voor of wilt dit liever niet zelf doen, dan kunnen wij u daarbij helpen. Voor de vaste prijs per maand van €20,- zorgen wij ervoor dat er nieuwe teksten aan de webshop worden toegevoegd, of dat de homepage aangepast wordt. Voor grotere onderdelen kunt u profiteren van speciale afspraken en korting op de uurprijs, dankzij dit laagdrempelige pakket. 

Starters pakket

€2500 eenmalig
  • CMS WordPress/PrestaShop
  • Mobiele versie
  • Mollie / buckaroo payment services (betalingssysteem)
  • Datalimiet: onbeperkt
  • Producten: onbeperkt
  • Categorieën: onbeperkt
  • Cursus webshop beheer (basis)

Performance pakket

€2800,- eenmalig
  • CMS WordPress/PrestaShop
  • Buckaroo Payment Services (betalingssysteem)
  • Mobiel beschikbaar
  • Datalimiet: onbeperkt
  • Producten: onbeperkt
  • Statistieken functie
  • SEO technische bouw
  • Social Media integratie
  • Webshop Cursus

Voor meer informatie over e-commerce:

http://youtu.be/AhgtoQIfuQ4?t=11s

Back to Top