WordPress website onderhouden

Uw WordPress website onderhouden…

Dit mag u niet onderschatten!

WordPress is een geweldig systeem om websites in te bouwen. Het is gemakkelijk om uw WordPress website te onderhouden (qua content) en WordPress is ontzettend populair.

Het enige probleem is dat WordPress ook populair kan zijn bij hackers en andere internet criminelen. Dat wil uiteraard niet zeggen dat u geen WordPress website moet (laten) bouwen.
We blijven WordPress namelijk keer op keer weer aanraden aan onze klanten. We willen u er alleen op wijzen dat de beveiliging van uw WordPress website van groot belang is.
Dit geldt uiteraard ook voor Joomla, Magento en overige content management systems (CMS).

Geen zorgen!

Aangezien er meer dan 24% van alle websites die op het internet te vinden zijn in WordPress zijn gemaakt, zijn er dus ook een hele hoop manieren om deze websites te beveiligen.
Wij hebben in de meest effectieve manier van beveiligen geïnvesteerd, en hebben hier 6 maanden de tijd voor genomen om alle trainingen te volgen die nodig zijn, om de WordPress websites van onze klanten veilig & up-to-date te houden!

Dankzij de trainingen, tijd en het geld dat wij hierin hebben geïnvesteerd, kunnen we ervoor zorgen dat wij ook uw website kunnen beveiligen zodat u zorgeloos kunt online ondernemen!

Toegevoegde waarde:

Uw website is het verlengde van uw visitekaartje. Dus u wilt dat uw website altijd bereikbaar is, zodat u geen risico loopt op een gemiste kans of klant.
Daar zullen wij voor zorgen. door pro-actief te werk te gaan, op het moment dat we zien dat er een update voor u klaar staat, zullen wij deze update onderzoeken en als deze veilig is bijwerken, daarbij zullen we ervoor zorgen dat uw database geoptimaliseerd is, en er automatisch back-ups van uw WordPress website/shop worden gemaakt. Dankzij deze taken kunnen wij (op een veilige manier) uw WordPress website onderhouden.

Uw investering:

Wij hebben geïnvesteerd is speciale software, trainingen, kennissessies en behoorlijk wat tijd zodat we dit product zo laagdrempelig mogelijk aan te kunnen bieden aan onze klanten.
Vandaar dat we deze dienst voor een vast en laag tarief kunnen leveren.

Bezuinig niet op de beveiliging en het onderhoud van uw website en zie deze dienst als de verzekering voor uw WordPress website.
Want als er iets mis gaat, zijn wij er om u te helpen.

Start vandaag nog!

Neem voor meer geheel vrijblijvende informatie contact met ons op:
Bel naar: 0031 6 46 59 61 34 of mail naar: info@abmarketingenmeer.nl

Posted on september 6, 2016 in AB Marketing & Meer, Beveiliging, Website, WordPress

Share the Story

About the Author

Back to Top